Предпазни мерки за тюлените

1.Подготовка и предпазни мерки преди стартиране


a. Проверка на пълнотата на механичния печат, аксесоарите и тръбопроводния монтаж и отговаря на техническите изисквания.


b. Изпитването на статично налягане се провежда преди началото на механичния печат, за да се провери дали има изтичане на механичния печат.Ако има много течове, причините трябва да бъдат открити и отстранени.Ако все още е невалиден, той се разглобява, проверява и рестартира.Общото налягане на статичното налягане е 2-3kg / cm2.


c. Завъртете помпата, за да проверите дали е лека и равномерна.Ако предавката е твърда или неподвижна, проверете дали размерът на комплекта е грешен и дали инсталацията е подходяща.


Второ.Инсталиране и изключване


a. Да се съхранява запечатващата камера пълна с течност преди да започне.При транспортирането на втвърдената среда камерата за запечатване се нагрява с пара, за да се разтопи средата.Преди стартиране предавката трябва да се завърти, за да се предотврати счупването на мекия пръстен поради внезапното пускане.


маслена пломба


маслена пломба


b. За механичния печат, при който се използва системата за запечатване на маслото извън помпата, първо трябва да се стартира системата за запечатване на маслото.Спрете системата за запечатване на маслото най-накрая след затварянето.


в. След спиране на горещата маслена помпа, охлаждащата вода на маслената херметизация и края на пломбата не могат да бъдат спрени незабавно.Водата за охлаждане може да бъде спряна само когато температурата на маслото в края на лицевата пломба падне под 80-те градуса, за да се избегне повреждането на изолационните части.


Три.Действие


a. Ако след задействането на помпата има леко изтичане, то се наблюдава за период от време.Ако изтичането не намалява след 4-часова непрекъсната експлоатация, помпата се спира за проверка.


b. Работното налягане на помпата трябва да е стабилно и колебанието на налягането не трябва да е по-голямо от 1kg / cm2.


в. По време на работа на помпата се избягва явлението на евакуация, за да се избегне сухо триене на повърхността на запечатване и увреждане на пломбата.


г. Винаги проверявайте състоянието на запечатване.По време на работа, когато изтичането превишава стандарта, тежкото масло не трябва да бъде повече от пет капки / min и лекото масло не трябва да бъде повече от 10 / min. Ако в рамките на 2-3 дни няма подобрение, помпата трябва да бъде спряна, за да се провери устройството за запечатване.


предишен: Общо представяне ... Следващия: No

2024 Qingdao Bright Rubber & Plastic Co., Ltd Всички права запазени.